23/10/11

Προσλήψεις συμβασιούχων σε ΕΛ.ΤΑ και ταχυμεταφορές

περισσότερες πληροφορίες στο site των ΕΛ.ΤΑ

Προσλήψεις 308 ατόμων στην Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ σε διάφορες πόλεις

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού τριακοσίων οκτώ(308) ατόμων& ΔΕ Διανομέων, ανακοίνωσε η εταιρεία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ. Οι προσλήψεις προβλέπονται για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, για τα Κέντρα της εταιρείας Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ, που εδρεύουν ανά την επικράτεια.
Οι προσλήψεις αφορούν τις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης, Λάρισα, Ρόδος, Ιωάννινα, Τρίπολη, Καβάλα, Κέρκυρα, Κόρινθος, Αλεξανδρούπολη, Οινόφυτα, Λαμία, Χανιά.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση: ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ ΑΕ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ(Τομέα Προσωπικού), Λ. Βουλιαγμένης 115-117 Ηλία Ηλιού - 116 80, ΑΘΗΝΑ.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 6073000. Αιτήσεις μέχρι 31/10/2011.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βγήκαν τα αποτελέσματα της ΣΟΧ2/2011 και με πήραν (είμαι 4ος).
Δικαιούμαι επίδομα ανεργίας μετά την λήξη της σύμβασης?
Είναι η πρώτη φορά που δουλεύω 8μηνο.
Ευχαριστώ πολύ.

annie's animal είπε...

είναι η 1η φορά που θα βγεις ταμείο ανεργίας? αν είναι σύμφωνα μςε τις προυποθεσεις δεν μπαινεις, αν εχεις μπει ήδη μια φορα στο ταμειο ανεργιας, ναι με τα ενσημα που θα μαζεψεις μπορεις να μπεις στο ταμειο.Βεβαια με τον αριθμο των ενσημων η χρονικη διαρκεια θα ειναι σχετικα περιορισμενη. Δηλαδη για 6 μήνες μόνο