7/4/11

Για γέλια και για κλάματα...

Εντάξει γνωρίζουμε ότι η μονιμότητα στο δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα μαζί και στα ΕΛ.ΤΑ, πάει χέρι - χέρι με την εκδούλευση, το ρουσφέτι και τη διαπλοκή εργοδοσίας, επίσημου συνδικαλισμού, κομμάτων, συνδικαλιστικών παρατάξεων σε όλα τα επίπεδα.
Αλλά πραγματικά είναι να σκας στα γέλια με μερικούς που πουλάνε εκδούλευση σε συμβασιούχους των ΕΛ.ΤΑ....
Όπως μας ενημέρωσαν λοιπόν συνάδελφοι συμβασιούχοι, πριν από λίγο καιρό συνδικαλιστής σε επίσκεψη του στο ΚΔΑ ανακοίνωνε περιχαρής στους συμβασιούχους ότι χάρη στις προσπάθειες του σωματείου του, οι συμβασιούχοι  θα πάρουν ένα μεροκάματο παραπάνω λόγω των εκλογών. Συγκεκριμένα αναφερόταν  στο εκλογικό επίδομα.
Μετά από μερικές εβδομάδες, προϊστάμενος τμήματος ανακοίνωνε και αυτός πάλι με τη σειρά του (μαζί με τις ανάλογες γαλιφιές) ότι πρόσθεσε ένα μεροκάματο παραπάνω λόγω των εκλογών.
Ρε παιδιά, τουλάχιστον συνεννοηθείτε πρώτα μεταξύ σας εκτίθεστε...
Θυμίζουμε ότι το εν λόγω επίδομα το δικαιούνται οι συμβασιούχοι ούτως ή άλλως. Βέβαια και σε αυτή τη περίπτωση λόγω της ανισοτιμίας μεταξύ τακτικού και έκτακτου προσωπικού, το ποσό του εκλογικού επιδόματος που παίρνουν οι συμβασιούχοι είναι πολύ μικρότερο από αυτό που παίρνει το τακτικό προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: