18/5/12

Κινητοποίηση έξω από τα γραφεία της SKYCOM

Μπροστά σε Αστυνομική δύναμη του Α.Τ Αγίας Παρασκευής  βρέθηκαν οι ενοιαζόμενοι εργαζόμενοι, τα μέλη του κλαδικού σωματείου στην ταχυδρόμηση ταχυμεταφορά, αλληλέγγυα σωματεία και η συνέλευση κατοίκων αγίας παρασκευής, στην παρέμβαση τους έξω από τα γραφεία της SKYCOM.

Σε ερώτηση του σωματείου προς τον υποδιοικητή του τμήματος, ποιοί ενημέρωσαν πως θα γινόταν παρέμβαση του σωματείου, είπαν πως είχαν σήμα από την ΓΑΔΑ, ενώ λίγο αργότερα και αφού είχε λήξει η συνάντηση των εργαζομένων, των σωματείων που παρεβρίσκονταν εκεί και της εργοδοσίας, ο υποδιοικητής του τμήματος Αγίας παρασκευής ειδοποίησε τους εργαζόμενους ότι, μετά από επικοινωνία με την εταιρεία, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι κλείνει την εργάσιμη μέρα και αν θέλουν οι απολυόμενοι να πάνε απάνω και να πάρουν την αποζημίωση τους.

Με λίγα λόγια η αστυνομία λειτούργησε ως ιδιωτική φρουρά της εργολαβικής εταιρίας ενώ δήλωσε ευθαρσώς ότι το σωματείο και τα μέλη του παρακολουθούνται από τη ΓΑΔΑ. Ο αγώνας ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα μέσα στα ΕΛΤΑ και το σύστημα διαπλοκής κράτους - διοίκησης ΕΛΤΑ και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών συνεχίζεται.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: